ALL CLEAN & ALL CLEAN VIRUS FIT SPECIAL OFFER!

Harga Serendah

RM 100 X 60 BULAN

*Tertakluk Terma & Syarat

ALL CLEAN & ALL CLEAN VIRUS FIT

Terdapat dua model penulen udara yang dikeluarkan oleh SK magic iaitu All Clean & All Clean Virus Fit. Perbezaan di antara kedua produk ini ialah Virus Fit dilengkapi dengan UV Arc Core Sterilization, manakala All Clean pula tanpa UV Arc Core Sterilization.

Namun kedua produk ini menggunakan Copper Fibre Ultrafine Dust Filter yang telah diuji keberkesanannya dalam menyingkir virus Covid-19 dan varian Delta. Kedua-dua model ini telah berdaftar dengan USFDA sebagai peranti perubatan (Medical Device).

PERBEZAAN ALL CLEAN & VIRUS FIT:

1) UV ARC CORE STERILIZATION

 • UV Arc Core Sterilization ini hanya terdapat pada penulen udara Virus Fit sahaja, berfungsi mengeluarkan oksigen aktif bagi mensterilkan dan menyingkirkan virus, bakteria dan kulat bawaan udara. UV ini juga terdapat dalam bahagian dalaman mesin juga.
 • Hanya menyentuh selama 5 saat pada butang UV bagi menghidupkan fungsi ‘UV Sterilization’.

2) MOOD LAMPU LED

 • Lampu berwarna biru pada bahagian bawah mesin akan menyala apabila UV Sterilization diaktifkan dan cahaya lampu ini dapat meningkatkan kesan dalaman mesin (Interior Effect). Fungsi ini hanya terdapat pada model Virus Fit sahaja.

SIJIL DAN PENGIKTIRAFAN

Penulen udara All Clean dan All Clean Virus Fit mendapat pengiktirafan dan pensijilan dari pelbagai agensi antarabangsa, antaranya:

U.S FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA)

Kedua-dua model All Clean & All Clean Virus Fit berdaftar dengan USFDA sebagai peranti perubatan (Medical Device). Copper Fibre Ultrafine Dust Filter telah diuji & terbukti mampu menyingkirkan 99.9% bakteria dan virus seperti Covid-19 dan varian Delta.

KOREA AIR CLEANING ASSOCIATION

Telah diakui dan disahkan tahap kecekapan dalam sistem penapisan, pengesan debu, penyingkiran gas berbahaya, tahap pelepasan ozon & tahap bunyi memenuhi piawaian yang ditetapkan.

KOREA OZONE UV ASSOCIATION

UV Arc Core Sterilization telah diuji dan mendapat pengiktirafan menyingkirkan bakteria dan virus dalam udara. Sijil ini hanya terdapat pada model Virus Fit sahaja.

KOREA ATOPY ASSOCIATION (KAA)

KAA telah mengiktiraf dan mengesyorkan kedua model tersebut dalam membantu penyakit ‘Atopic Dermatitis’ iaitu gejala alahan dan gatal pada kulit.

8 STAGE ALL-IN-ONE CARE FILTER

 • All Clean dan All Clean Virus Fit mempunyai 8 peringkat penapisan bagi menapis & membersih udara dalam keadaan yang cekap, sempurna dan optimum dengan menggunakan Copper Fibre Ultrafine Dust Filter (HEPA)

Lab Test Report 

0.01µm ULTRAFINE DUST CARE

 • Ultrafine dust atau debu ultra halus yang berterbangan di udara adalah sangat sukar dilihat dengan mata kasar dan hanya boleh dibersihkan dengan menggunakan penapis udara kerana zarahnya yang sangat kecil.
 • Debu halus ini juga boleh mengakibatkan gangguan pada sistem pernafasan, iritasi pada kulit, hidung dan mata. Ultrafine Dust filter yang ada di dalam All Clean dan All Clean Virus Fit dapat memerangkap 99.999% 0.01µm Ultrafine dust (debu ultra halus), 2.5µm Fine Dust (debu halus) dan 10µm Coarse Dust (habuk) untuk kebersihan udara yang optimum.
Lab Test Report

DOUBLE ANTIBACTERIAL FILTER

 • Fabrik yang ada pada penapis di dalam All Clean dan All Clean Virus Fit ini juga adalah jenis ‘antibacterial, antivirus & antimould’ bagi meningkatkan tahap prestasi pembersihan apabila digunakan.

SEDUTAN 360° DARI SEMUA ARAH TERMASUK LANTAI

 • Kedua-dua model ini direka untuk menulen dan menyedut udara kotor dari semua arah termasuk pada bahagian permukaan lantai.

REKABENTUK YANG INOVATIF

 • All Clean dan All Clean Virus Fit direka bagi memudahkan pengguna membersihkan penapis dan mencuci sendiri bahagian dalaman penapis udara bila-bila masa tanpa memerlukan sebarang alatan.

Vent dan kipas boleh dibuka dan dicuci menggunakan air, setela kering ianya boleh dipasang semula.

Antibacterial Pre-Filter juga boleh dibuka dan dibersihkan mengikut tahap penggunaan supaya sistem penapisan berada dalam keadaan optimum apabila digunakan.

TURBO FAN TECHNOLOGY

 • Untuk sistem penapisan yang lebih inovatif, kedua produk ini telah direka menggunakan teknologi kipas turbo yang berkuasa tinggi dan lebih efisyen.

MODE PILIHAN

 • Terdapat 3 mode pilihan iaitu ‘Auto mode, Max Mode & Sleep Mode’. Terdapat juga fungsi ‘speed’ bagi pengguna yang inginkan melaraskan kelajuan mengikut keadaan udara sekeliling.

2 SMART SENSORS

 • Advanced Ultraprecision Sensor adalah sensor yang cekap dalam mengesan ultrafine dust & gas berbahaya di udara. Terdapat 2 jenis sensor iaitu ‘Gas Sensor’ & PM1.0 Sensor’ pada All Clean dan All Clean Virus Fit.

MUDAH, MINIMALIS & MODEN

 • All Clean dan All Clean Virus Fit sangat mudah dan senang digunakan dan sesuai digunakan oleh semua golongan. Tambahan lagi dengan rekabentuk yang minimalis & moden, ianya sesuai dipadankan dengan semua jenis hiasan dalaman rumah anda.

PAPARAN YANG MUDAH & SENANG DIFAHAMI

 • Bahagian paparan butang yang mudah difahami dan dilengkapi dengan lampu ‘Indicator’ bagi mengesan tahap kualiti udara sekeliling. Terdapat 4 lampu LED Indicator iaitu merah (very poor), kuning (poor), hijau (moderate) & biru (good).

NOTIFIKASI PENUKARAN FILTER

 • Paparan akan menunjukkan notifikasi penukaran filter, bergantung kepada cara penggunaan & persekitaran.

BERODA & PERGERAKAN 360°

 • All Clean dan Virus Fit mempunyai roda yang tersembunyi pada bahagian bawah ini bagi memudahkan ianya digerak dan menampilkan rekabentuk yang lebih menarik.

MESRA ALAM

 • Direka dengan mengambil kira persekitaran alam semulajadi dengan menggunakan barangan kitar semula seperti partikel kecil yang unik dari ‘Recycled ABS’ bagi mewujudkan penapis udara yang mesra alam dengan kesan premium terrazzo.
 • Dengan menggunakan penapis udara All Clean Virus Fit anda dapat memulihkan alam semulajadi dengan mengurangkan pelepasan gas rumah hijau sebanyak 14%.

SPESIFIKASI

ALL CLEAN VIRUS FIT

ALL CLEAN

Berapa Harga ALL CLEAN & ALL CLEAN VIRUS FIT ini?

Bagaimana untuk membuat tempahan?

Sila klik pada pautan di bawah dan saya June Idura Alias, ID 101192106, SK Magic Specialist anda akan membantu anda untuk membuat pesanan segera.

Untuk order pantas sila klik pada BUTANG dibawah
WhatsApp Klik Sini Untuk Harga Promosi