NAK JANA PENDAPATAN DI SK MAGIC?

JOM SERTAI KAMI BINA KERJAYA BERSAMA SK MAGIC

Setiap orang mengimpikan pekerjaan yang memberikan pendapatan lumayan. Dengan kos sara hidup yang semakin meningkat saban hari, kita sentiasa akan mencari peluang untuk menjana pendapatan idaman bagi menampung perbelanjaan seharian, juga bagi memenuhi impian dan hasrat.

Ada yang bekerja dari pagi hingga ke petang namun masih mengeluh pada hujung bulan. Setiap hari kita keluar bekerja, memandu jauh dan meredah kesesakan kota namun pendapatan yang diterima masih tidak mampu menanggung kos harian kita.

Ada yang ingin membeli rumah idaman, ada yang ingin menghantar anak ke sekolah impian, melancong bersama keluarga dan pelbagai lagi. Semua ini boleh di capai dengan adanya pendapatan yang mampu untuk kita gapai demi diri dan keluarga tersayang.

Oleh itu, saya ingin ajak anda bersama-sama menyertai pasukan jualan SK magic yang memberikan komisyen lumayan dan banyak membantu untuk menyelesaikan masalah kewangan yang membelenggu kita di kehidupan moden zaman kini.

SK magic merupakan pembekal produk kesihatan rumah seperti penapis air dan penapis udara di bawah SK Networks Retails Malaysia Sdn Bhd

SK Networks adalah anak syarikat SK Holding yang merupakan salah satu dari 3 syarikat gergasi serta ternama di Korea, selain itu SK Holding merangkul tangga ke-73 antara syarikat terkaya dalam dunia seperti yang tersenarai di  Global Fortune . SK magic dibawa masuk ke pasaran Malaysia pada 14 Disember 2018.

KELEBIHAN MENJADI KONSULTAN SK MAGIC

 • MASA YANG FLEKSIBLE
 • KOMISYEN YANG LUMAYAN
 • PELUANG KENAIKAN PANGKAT
 • LATIHAN PROFESIONAL DISEDIAKAN
 • ANUGERAH BAGI PENCAPAIAN CEMERLANG
 • PELUANG MELANCONG KE LUAR NEGARA BERSAMA SYARIKAT

Izinkan saya perkenalkan diri saya, saya June Idura Alias merupakan SK Magic Specialist dari kumpulan The Top Team antara kumpulan yang mendapat nama dan berkembang dengan aktifnya di persada SK magic. Saya telah berjaya membantu ramai sahabat yang ingin menjana pendapatan idaman di platform SK magic dan saya ingin kongsikan, komisyen yang pernah di capai dalam pasukan saya.

Majlis Penyampaian Anugerah

KOMISYEN JUALAN PENAPIS AIR BERAIS JIKSOO RICH

KOMISYEN JUALAN PENAPIS AIR JIKSOO HYPER

KOMISYEN DI SK MAGIC

 1. Sales Commission
 2. Sales Bonus
 3. Performance Incentives
 4. Sponsorship Incentives
 5. Fighter Award
 6. Periodical Award 

SILA ISIKAN BORANG PERMOHONAN MENYERTAI PASUKAN SK MAGIC DISINI

MAKLUMAT UNTUK DIHUBUNGI KETIKA KECEMASAN
Gambar Dokumen

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN, SILA HUBUNGI SAYA DI :