SK MAGIC LUMI
SPECIAL OFFER!

RM250

RM 250 3 UNITS

Penapis Air Dalaman SK magic Lumi (Indoor Filter)

Kita sering mendengar tentang pencemaran air yang berlaku di negara kita dan keadaan ini agak membimbangkan.

Selain itu juga, sistem saluran paip bawah tanah yang telah dibina berabad lamanya megandungi dengan pelbagai bendasing seperti karat, batuan halus, lumut, lumpur dan sebagainya. Banyak logam berat yang terkandung dalam air antaranya:

KESAN DARI AIR YANG TERCEMAR

Memperkenalkan Indoor Filters LUMI

SK Magic daripada Korea

Penapis Air Dalaman SK magic LUMI mampu menyediakan bekalan air bersih yang ada pada setiap paip di rumah mahupun pejabat. Ia berfungsi untuk menyerap karat, kotoron, pasir halus yang terdapat dalam air.

Penapis air SK magic LUMI sangat mudah dan senang di pasang pada setiap paip termasuk bilik mandi, di bawah singki mahupun dalam kabinet dan juga di paip mesin basuh. LUMI boleh membantu untuk memanjangkan jangka hayat perkakasan rumah, menyediakan makanan lebih berkhasiat dengan sumber air yang bersih dan juga peralatan memasak akan tahan lebih lama.

Kadangkala kita dapati bekalan air kita mengandungi karat atau berwarna putih seperti kapur kerana mendapan dan kotoran yang ada pada air. Ia turut memberi kesan pada penggunaan harian kita contohnya membasuh pakaian atau digunakan ketika membersihkan diri  semasa mandi.

KELEBIHAN MODEL LUMI

SPESIFIKASI MODEL LUMI

ModelLUMI
TYPE OF PRODUCTIndoor Water Filter
Filter– PP Cotton Filter (FLTPPF12MYWH)
Internal MaterialPP (Poly Propylene) / Housing (PC+ABS)
Pressure355 PSI
DIMENSION (MM)W90 X D88 X H120
Temperature0~50°C
Connecting Size3/8 Tubing
Price(Outright) RM90

Berapa Harga LUMI ini?

Bagaimana untuk membuat tempahan?

Sila klik pada pautan di bawah dan saya June Idura Alias, ID 101192106, SK Magic Specialist anda akan membantu anda untuk membuat pesanan segera.

Untuk order pantas sila klik pada BUTANG dibawah
WhatsApp Klik Sini Untuk Harga Promosi