SK MAGIC PROMOTION

Mengapa Bayar Lebih Jika Ada Yang Lebih Murah Dan Canggih

RM110

RM 125 Sebulan

PERCUMA 6 BULAN

*Tertakluk Terma & Syarat

BERAPA BANYAK AIR PERLU DIMINUM SEHARI

Tahukah anda tubuh badan kita terdiri daripada 70% cecair. Jadi, kita memerlukan sekurang-kurangnya 3 ke 4 liter sehari bergantung kepada berat badan masing-masing

Biasanya, kita akan menjerang air paip bagi mendapatkan bekalan air bersih. Menjerang air hanya mampu membunuh bakteria tetapi tidak boleh menyingkirkan logam berat yang membahayakan kesihatan kita. Antaranya ialah Arsenik, Iron, Copper, Selenium dan sebagainya.

Selain itu juga, sistem saluran paip bawah tanah yang telah dibina berabad lamanya tercemar dengan pelbagai bendasing seperti karat, batuan halus, lumut, lumpur dan sebagainya.
Ditambah pula dengan sistem paip bawah tanah yang telah dibina berabad lamanya, maka lebih banyak bahan-bahan tercemar yang berada didalam saluran paip utama disalurkan terus ke paip rumah.

Caranya adalah dengan menggunakan penapis air. Terdapat banyak syarikat yang mengeluarkan penapis air. Tetapi penapis air yang manakah yang terbaik di pasaran?

Memperkenalkan penapis air

SK Magic daripada Korea

Memperkenalkan penapis air SK Magic berteknologi tinggi daripada Korea yang mampu menyelesaikan masalah anda. Didatangkan dengan reka bentuk eksklusif, kontemporari dan dilengkapi ciri-ciri moden sesuai dengan gaya hidup masa kini. Harga yang ditawarkan mampu milik antara RM80 – RM125 sewa bulanan dengan perkhidmatan penyelenggaraan percuma setiap 2 bulan termasuk penukaran filter setiap 4 bulan serta jaminan untuk sebarang kerosakan.

Setiap mesin penulen air SK Magic ini mempunyai ciri khas dengan sistem pensterilan automatik ultraviolet (UV) setiap 2 jam bagi memastikan saluran air bebas dari 99.9% kuman selain mempunyai lampu yang boleh berubah warna mengikut tahap suhu panas (merah), sejuk (biru) dan suhu bilik (hijau).

Untuk model Hyper & Rapi ia dilengkapi dengan sistem pengubah suhu mengikut citarasa pengguna sesuai untuk ibu-ibu yang perlu menyediakan susu bayi dengan cepat dan pada suhu yang bersesuaian. Bagi sesetengah model, turut dilengkapi dengan sistem IOT (wifi) yang boleh dikawal menerusi telefon pintar anda.

Testimoni Pengguna

SK Magic merupakan anak syarikat SK Group yang merangkumi 96 perniagaan di persada Antarabangsa terutama dalam bidang Tenaga & Kimia, Telekomunikasi, Perkhidmatan & Logistik. SK group menduduki carta pertama bagi sektor Minyak & Gas serta Telekomunikasi di Korea. SK Group juga diiktiraf sebagai salah sebuah syarikat terbesar dunia dan berjaya mendapat tempat ke-95 serta disenaraikan dalam majalah The World Lagest Corporations – FORTUNE GLOBAL 500 pada tahun 2017. SK Magic dibawa masuk ke Malaysia menerusi syarikat SK Networks Retails Malaysia Sdn Bhd bagi produk perkakasan rumah, dan dirasmikan pada 4hb Disember 2018 bertempat di Kuala Lumpur.

PROMOSI HEBAT PENAPIS AIR TANPA TANGKI

Bagaimana untuk membuat tempahan?

Sila klik pada pautan di bawah dan saya June Idura Alias, ID 101192106, SK Magic Specialist anda akan membantu anda untuk membuat pesanan segera.

Untuk order pantas sila klik pada BUTANG dibawah
WhatsApp Klik Sini Untuk Harga Promosi