SK MAGIC PROMOTION

Mengapa Bayar Lebih Jika Ada Yang Lebih Murah Dan Canggih

RM 120 X 60 BULAN

*Tertakluk Terma & Syarat

PENAPIS UDARA ALL CLEAN

Adakah anda tahu bahawa kajian dari EPA (United States Environment Protection Agency) menunjukkan udara di dalam rumah, pejabat, sekolah dalam di dalam bangunan tertutup adalah 5 kali lebih tercemar berbanding udara di luar?

Masih ramai yang tidak menyedari situasi ini adalah sangat berbahaya kepada sistem badan manusia. Ini antara punca-punca terjadinya pencemaran di dalam rumah anda:

Pencemaran ini berbahaya kepada sesiapa jua terutama kanak-kanak, warga emas dan mereka yang mempunyai masalah penafasan adalah berisiko tinggi mendapat kesan dari pencemaran tersebut.

 • Kita bukan sahaja risau mengenai jerebu dan habuk di sekeliling, malah kita semakin kurang yakin bahawa udara yang dihidu di luar rumah adakah benar-benar bersih dan bebas dari bakteria dan virus. Memandangkan satu dunia kini dilanda wabak koronavirus iaitu Covid-19 yang berbahaya dan telah meragut banyak nyawa di setiap negara termasuk di Malaysia.

  Pihak kerajaan juga ada menekankan tentang kepentingan sistem pengudaraan yang baik di dalam rumah dan juga menasihatkan untuk menggunakan penapis udara bagi membantu pengaliran udara yang bersih sentiasa.

Selaras isu pandemik ini, SK magic tampil memperkenalkan produk baru All Clean dan All Clean Virus Fit yang mampu menyingkirkan 99.9% bakteria, Virus Covid-19 dan Varian Delta serta berdaftar dengan USFDA sebagai peranti perubatan (Medical Device). Selain itu ia juga dapat memerangkap 99.999% habuk halus dan bau-bauan yang tidak menyenangkan.

All Clean dan Virus Fit yang mempunyai 8 peringkat penapisan bagi membersihkan udara dalam keadaan yang cekap, sempurna dan optimum dengan menggunakan Copper Fibre Ultrafine Dust Filter (HEPA).

Kelebihan All Clean dan All Clean Virus Fit:

 • Membantu mengurangkan alahan atau alergi pada kulit, mata & hidung
 • Membantu bernafas dengan lebih baik dan selesa
 • Menghapuskan bakteria & menyingkirkan virus Covid-19, Varian Delta, H1N1 & EV71
 • Memerangkap habuk, debu halus, debunga, bulu haiwan perliharaan & hama
 • Menulen udara agar dapat membebaskan udara yang lebih bersih & segar setiap masa
 • Menyerap gas berbahaya seperti asap tembakau, vape & asap dari kenderaan
 • Menapis bau-bau yang tidak menyenangkan seperti bau hapak, kepam, bau asap rokok dan sebagainya
 • Membantu mengurangkan kesan pencemaran bahan kimia yang ada pada bahan pencuci, racun serangga perosak dan sebagainya.

 

Berapa Harga Promo Penapis Udara ini?

Bagaimana untuk membuat tempahan?

Sila klik pada pautan di bawah dan saya June Idura Alias, ID 101192106, SK Magic Specialist anda akan membantu anda untuk membuat pesanan segera.

Untuk order pantas sila klik pada BUTANG dibawah
WhatsApp Klik Sini Untuk Harga Promosi